23400111020-160x160Een underbust corset voor een perfect resultaat

Via een vriendin kreeg ik te horen over een underburst corset, ze had dit een keer aan tijdens het feestje en ik vond dit zo mooi! Ik vroeg gelijk waar ze dit vandaan haalde en toen gaf ze mij het adres van een online erotiek winkel, waar je van alles hebt! Ik keek op de website en zag de underburst corset staan, deze heb ik toen gelijk gekocht. Ik kon gelijk betalen met iDeal, wat ik een ideale methode vindt.

Nog geen twee dagen later zag ik de underburst corset al liggen op de deurmat. Ik kon niet wachten om hem aan te doen. Toen ik hem eenmaal aanhad was ik onder de indruk van mij zelf, dat klinkt wat gek, maar mijn lichaam zag er mooi en goed uit. Ik vond mijzelf aantrekkelijk en dat is natuurlijk een goed teken. Toen ik mijn vriendin een foto stuurde zei ze dat het prachtig stond en we gauw uitgingen samen in onze underbust corset. En zo geschiedde, twee weken later gingen we naar een leuk feestje. We zagen er alle twee geweldig uit, en dit was ook te merken, al zeg ik het zelf! We kregen veel aandacht van mannen en vrouwen gaven ons complimenten. Het had ook zeker te maken je uitstraling, omdat ik mijzelf er goed bij voelde en aantrekkelijk voelde, dat zien anderen mensen volgens mij wel. Sindsdien is mijn underbust corset een must geworden wanneer ik iets leuks ga doen en er leuk uit wil zien. Ik raad het iedereen aan om zoiets te proberen, of in ieder geval kleding uit te zoeken waar je je goed en sexy in voelt! Dit geeft je een hele andere uitstraling, op een positieve manier.