Het uitzoeken van wat voor vloerbekleding je wilt hebben voor je kamer of ruimte is er een waar je even wat langer stil bij moet staan. Je gebruikt je vloer continu iedere dag en daarom is het belangrijk dat je een vloer kiest die er niet alleen goed uitziet, maar ook functioneel is. Had je bij deze keuze al eens aan pvc gedacht? Je kunt pvc eenvoudig leggen door de Veka Original pvc kliktegel te gebruiken, waardoor je vloer één mooi geheel wordt. Maar wat zijn nu alle voordelen van de pvc kliktegel? Vekavloeren legt je graag uit waarom het gebruik van pvc kliktegels ook voor jou een goed idee is.

Bruikbaar in verschillende situaties

De pvc kliktegel kan eenvoudig op je ondervloer gelegd worden zonder voorbewerking. Het is dus mogelijk om elke ondervloer hiervoor te gebruiken. De tegels worden ‘zwevend’ geplaatst, wat inhoudt dat ze niet direct bovenop de ondervloer liggen. Hierdoor is de pvc kliktegel geluiddempend. Tijdens het gebruik is de tegel ook multi-inzetbaar. Zo kan een pvc vloer tegen een stootje en zware belasting, zonder slijtage of beschadiging. Verder is de pvc vloer vloeistofdicht en bestand tegen olie, vet en de meest voorkomende chemische stoffen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vloer niet tegen de werkzaamheden kan die je erbovenop uitvoert.

Weinig werk aan

Elke pvc kliktegel klikt eenvoudig in de ander, waardoor je makkelijk en snel zelf je vloer kunt leggen. Je hoeft geen vloerlegger in te huren en bespaart hiermee veel tijd en geld. De vloer is ook meteen klaar voor gebruik na het leggen. Wanneer de vloer ligt is deze makkelijk schoon te houden doordat deze egaal en vlak is. Vuil blijft er niet aan vastzitten en kan dus met een stofzuiger makkelijk weggehaald worden. Tot slot is de vloer herbruikbaar en ergonomisch verantwoord. De voordelen van pvc kliktegels houden niet op. Wil je zelf ook pvc kliktegels gebruiken voor je vloer, bestel deze dan bij Vekavloeren en geniet direct van het gemak van pvc.