De man had het riool verstopt Hilversum verholpen

Toen ik bij mijn schoonouders kwam aanrijden stonden zij buiten en keken niet erg vrolijk. Toen ik het huis binnen stapte begreep ik dan ook meteen waarom. Op het moment dat zij mij aan het uitleggen waren wat er allemaal was gebeurd kwam er een bus van ARJA de straat inrijden. Het riool verstopt Hilversum was het probleem riep de man. En meteen werd de man al door mijn vader mee naar binnen gestuurd. Het toiletwater wilde niet meer zakken. En het was zelfs al overstroomd en daarom was mijn schoonmoeder al druk aan het dweilen met een minder blij gezicht, ja dat begreep ik wel en net toen ik het allemaal even liet bezinken was de man van ARJA al druk bezig om allerlei slangen aan te sluiten. Hij zei dat het niet lang meer duurde voor dat het probleem was opgelost. En daarom ben ik zo blij dat mijn schoonouders meteen het juiste bedrijf hiervoor had ingeschakeld. Toen de man die het riool verstopt Hilversum had verholpen weg was vroeg ik mij toch eens af waar zij dit adres vandaan hadden. En zo liet mijn schoonvader zijn mobiel zien en hoe makkelijk hij hiermee op internet kon. Toen ben ik vol verbazing maar aan de koffie gegaan.