groene lijst

Woontrend die komen en die gaan. Daarom is het leuk om elk seizoen weer te variëren met leuke woonaccessoires. Ook voor deze zomer zijn er weer leuke woontrends. Dit betekent natuurlijk niet dat je elk seizoen weer nieuwe spullen moet komen. Daar komen we al gauw bij de eerste trend. Door corona hebben mensen het gevoel gekregen van een nieuwe frisse start, waarbij ze meer denken aan duurzaamheid. Ontspullen staat hierbij centraal. Ook is tweedehands shoppen zeer populair en duurzaam. Niet alleen voor woon spullen, maar ook voor kleding. Deze trend is niet alleen leuk, maar ook goed voor de wereld.

Basis

Een andere woontrend is om een goede basis te creëren met naturel kleuren. Hierdoor krijg je een frisse en opgeruimde uitstraling van je woning. Door de lichte en naturel kleuren ontstaat er een goede en rustige basis, waarmee je vervolgens elke kant op kan gaan. Deze kleuren passen namelijk overal bij. Je kan vervolgens alles toepassen wat bij jouw stijl past. Om deze basis wat op te leuken is een leuke poster met een mooie schilderijlijst eromheen een leuke en hippe optie. Een schilderijlijst kun je tegenwoordig in alle kleuren, materialen en maten kopen, van goedkoop tot extreem duur. Er is voor iedere poster wel een mooie schilderijlijst te vinden.

Creativiteit

Na de corona periode zijn mensen toe aan vrolijkheid en creativiteit. Zo is er de trend om je huis op te vrolijken, naar iets wat jouw een goed gevoel geeft. Zo kan je je woonkamer een hotel uitstraling geven met de stijl van jouw favoriete hotel. Kies voor dezelfde kleuren van het hotel en voor luxe materialen, zo krijg je het gevoel alsof je elke dag in je favoriete hotel slaapt. Of heeft je huis juist een uitstraling van een luxe kuuroord waar je helemaal tot rust kan komen. Kies voor rustige kleuren en mooie planten, geef je huis een frisse look. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor alles waar je vrolijk van wordt, je hoeft niet per se iets na te maken, je kunt er altijd je eigen twist aan geven.