LOGO-letsleds

Vind je de tuin erg belangrijk en wil je deze in de avond graag mooi naar voren laten komen? Dan ben je bij letsleds aan het juiste adres voor buitenverlichting LED. Door middel van het plaatsen van buitenverlichting zal jouw tuin in de avond ook erg mooi naar voren komen.  

De voordelen van Letsleds 

Letsleds heeft erg veel expertise op het gebied van led verlichting. Zij zijn namelijk al jaren werkzaam binnen deze branche. Zo kunnen de klanten daarom ook uitermate goed helpen met het maken van de juiste keuzes en het geven van advies. Met led verlichting krijg je echt waar voor je geld, omdat deze verlichting 4 keer zo lang meer gaat als spaarlampen en in tegenstelling tot spaarlampen erg weinig energie verbruiken. Je zult met spaarlampen daarom ook direct erg veel geld besparen op de energierekening. Letsleds hecht tevens veel waarde aan de service en de  kwaliteit van de producten die zij aanbieden. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over de zogenaamde beveiliging IP waardes van de producten die zij aanbieden. 

led-verlichting

Een klant gemiddelde van een 9 

In de loop van de jaren heeft het bedrijf al erg veel led producten aan hun klanten geleverd. Deze klanten zijn allemaal zeer tevreden over de service en over de kwaliteit van het product en dit is terug te zien in het klant gemiddelde. Letsleds scoort namelijk een 9 op de klant gemiddelden die de voorgaande klanten hebben gegeven. Voor buitenverlichting LED ben je bij Letsleds aan het juiste adres.