Alle facetten van Sharepoint voor beheerders

 

Met de training in Sharepoint voor beheerders die mijn werkgever voor mij en enkele van mijn collega’s organiseerde heb ik veel opgestoken van dit nieuwe systeem waarmee aangekondigd is te gaan werken. Ik heb zelf gemerkt hoe fijn het is een goede ondersteuning te krijgen als veranderingen doorgevoerd worden. Het is belangrijk goed begeleid te worden in dit soort veranderingen, zeker als je Sharepoint voor beheerders wilt gaan gebruiken. Die moeten het systeem door en door kennen en nog meer dan de andere medewerkers weten wat de tips en tricks van het systeem zijn, wat de mogelijkheden binnen de kaders zijn. Ik vind het volkomen logisch namelijk dat je goed beslagen ten ijs komt, zeker als je de voorzet dient te geven op dit gebied. En aangezien ik en een aantal van mijn naaste collega’s die rol hebben binnen dit bedrijf vind ik het fijn dat dat met zo’n uitgebreide training zo duidelijk wordt erkend. Enfin, mocht je dus nog op zoek zijn naar een degelijke opleider die je door alle facetten van Sharepoint heen loodst en waar je echt wat aan hebt, kijk dan snel eens op de website van AVK, want dat is de aanbieder van deze trainingen waar ik het over heb.