Al snel weer terug gegaan naar Shabbies Amsterdam

Ik ben een drukke moeder, ik heb een baan in de schooltijden van mijn kinderen, dan moet ik snel door vanuit mijn werk naar school om ze op te halen en dan is het of door naar de sportclub of het is spelen met anderen kinderen, kortom het is altijd maar racen, want ook de boodschappen en het huishouden blijft maar doorgaan. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen er netjes bijlopen en daarom natuurlijk ook voor mijzelf. Op mijn werk wordt er verwacht netjes te verschijnen en daarom wil ik wel goede kleding en schoenen dragen die ik vervolgens gewoon de hele dag kan blijven dragen. Ik heb echt geen tijd om mij tussentijds om te kleden. En daarom heb ik nu gelukkig een goed paar schoenen aan die ik op deze site heb besteld. Ik trek deze in de morgen aan en aan het einde van de dag gaan deze uit zonder dan ook maar enige last van mijn voeten te ondervinden. Ik heb het over de Shabbies Amsterdam die ik heb besteld. wat een goed zittende schoenen. Na een aantal dagen ben ik weer naar Shabbies Amsterdam gegaan op deze site en staan er nu een paar mooie hoge laarzen van in mijn gang.