Aangenaam verrast door wtw-filtersonline.nl

 

Natuurlijk wist ik het een en ander van milieuvriendelijk leven af, maar toen ik dit huis kocht ben ik toch eens met een adviseur en tevens goede vriendin van me gaan praten over welke manieren nou handig waren in mijn specifieke situatie. Natuurlijk kwamen we op de standaard dingen uit, die waar ik zelf ook al lang over had nagedacht natuurlijk, zoals het plaatsen van zonnepanelen op je dak en het vervangen van het enkel met dubbel glas. Echter bleek er toch ook nog een heel aantal dingen te zijn waarvan ik tot dan toe nog niet eens had vernomen. Dat verbaasde me overigens wel, want ik dacht eigenlijk alles wel een beetje te weten, maar er bleek buiten het welbekende spectrum nog heel veel mogelijk te zijn, bijvoorbeeld zoals te zien is als je de website van wtw-filtersonline.nl eens bekijkt. Natuurlijk kende ik warmteterugwinning, ook bekend onder de naam WTW, wel dan alleen in de toepassing met water, zoals in een radiator het geval is. Ik had er geen weet van dat je dit ook direct met lucht kon doen en was dan ook aangenaam verrast.