3D-brillen van de website 3Dbrilwinkel.nl

 

Ben je nog op zoek naar 3D brillen, kijk dan vooral eens op de website 3Dbrilwinkel.nl. Dit is een website die ik echt van harte kan aanbevelen, een winkel die ik enige tijd geleden ontdekte. Ik was op zoek naar dit soort brillen om met mijn vriendin de ervaringen van de films die we keken nog eens een stuk meer realistisch te maken. De acteurs lijken echt uit het scherm te komen als zij spelen, zo levensecht is het. Mijn vriendin en ik wonen samen en ineens begon het ons op te vallen dat we niet echt meer praatten maar ons avond na avond op de bank te bevinden met het bord op schoot, niet pratend maar kijkend naar de televisie. En dat terwijl er zoveel te bespreken was in feite, in ons beider geval. Ieder haar zo de eigen problemen op het werk, die we helemaal niet meer verwerkten omdat we het gesprek niet meer aangingen. Nu doen we dat niet meer en gaan we enkel nog voor de televisie om er samen een film op te kijken. Je bent op die manier veel bewuster van wat je wanneer kijkt en het maakt het zoveel leuker, zeker als je er speciale elementen bij haalt, zoals dus die brillen.