Gobo

Wist je dat een Gobo voor meerdere gelegenheden geschikt is? Dit is een dia, voorzien van een bepaalde beeltenis, die geprojecteerd kan worden op een oppervlak (veelal een muur, maar soms ook een plafond). Een Gobo kan dan ook voor diverse instanties ingezet worden. Misschien maak je bijvoorbeeld een film en wil je meer sfeer geven aan de achtergrond van een scène door iets in de achtergrond te projecteren. Maar het kan ook zijn dat je een theater productie gaat uitvoeren en dat je iets op de achtergrond geprojecteerd wilt hebben, bijvoorbeeld een beeltenis of een tekst. Dit kan aan de hand van een Gobo.

Gobo

Maar ook voor bedrijven bieden Gobos een hoop mogelijkheden. Stel, je hebt een bedrijfsfeest of een gelegenheid waarbij diverse klanten en/of partners aanwezig zijn. Je logo op de muur projecteren is een goede manier om deze te promoten en een ruimte van meer sfeer te voorzien. Maar het is ook mogelijk dat je een nieuw logo wilt presenteren aan de wereld. Er is geen mooiere manier om deze aan de wereld te tonen dan aan de hand van een Gobo. Bij wie kun je terecht voor een Gobo?

Gobo

Bij welke webshop kan ik een Gobo kopen?

Al 15 jaar lang is er geen betere producent van Gobos te vinden dan Goboservice. Zij hebben al diverse grote namen geholpen, en ook jou kunnen ze helpen bij het produceren van de ideale Gobo. Er wordt altijd getracht een dia op maat te maken, en je krijgt sowieso altijd previews te zien waarop je feedback kunt geven. Bovendien heb je zelf de keuze qua kleur: van zwart – wit tot full color en alles hier tussenin. Daarom is Goboservice een aanrader op dit vlak.