Surf het web op voor de Google Play card 25

 

Wat heb ik lang gebaald van het feit dat ik maar geen apps en games en muziek kon aanschaffen via mijn telefoon, zeg. Zonder creditcard ben je bij Android namelijk nergens, en ik heb er nooit een gehad, noch wilde ik er ooit eentje aanschaffen, ook of beter zelfs om deze reden wilde ik het nog niet. Daar heb ik nooit spijt van gehad maar ik ervoer het toch als een gemis geen gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden die het me bood. Desalniettemin kan ik nu met blijdschap vertellen toch van al het voorgenoemde gebruik te kunnen maken aangezien ik nu een Google Play card 25 heb. Google heeft namelijk, net als Apple met de iTunes, besloten een aparte losse kaart uit te brengen met daarop een krediet dat je besteden kunt aan bijvoorbeeld de apps, de games en de muziek. Zo heb je niet daadwerkelijk een creditcard nodig maar kun je de Google Play card 25 gewoon in de winkel aanschaffen – althans, dat is de toekomst, want tegenwoordig zijn ze enkel nog op het web verkrijgbaar. Surf daarom, net als ik, naar deze website voor de aanschaf van je Google Play card 25.