Spint bestrijden is eigenlijk geen probleem meer

Soms heb je het te laat door, heb je niet de goede voorzorgsmaatregelen genomen en ontstaat er spint. Heel vervelend als zoiets gebeurt, aangezien de planten met spint geen voedingsstoffen meer op kunnen nemen en je er dan niets aan hebt. Ik schrik toch altijd wel weer als er spint ontstaan blijkt te zijn maar weet ook dat je er direct actie op kunt ondernemen, want sinds ik weet wat je met de spint bestrijden het beste kunt doen weet ik ook dat het zo opgelost is. Aangezien ik biologisch onderneem zorg ik ervoor in het geval van spint een natuurlijke vijand in te zetten die ervoor zorgt dat de spint bestreden wordt. Daarvan heb ik eigenlijk altijd wel iets op voorraad, voor het geval dat het nodig is namelijk. Daarmee is spint bestrijden eigenlijk helemaal niet zo’n probleem meer, je moet er alleen voor zorgen het in de gaten te houden en tijdig actie te ondernemen. Ik kan het je aanraden de website van Hollands Glorie te bezoeken en je daar te laten informeren wat je allemaal tegen spint kunt ondernemen. Het is handig je er goed op voor te bereiden namelijk.