Schadeking Contra-expertise

Schadeking Contra-expertise, heeft ons bijzonder goed geholpen nadat wij met een inbraak te maken kregen. Niemand wil eraan denken wat de gevolgen kunnen zijn, wanneer je betrokken raakt bij een inbraak. Niet alleen de materiële schade zijn erg, maar de gevolgen van de immateriële zaken nog erger. Zo erg dat veel mensen vaak niet meer in hun eigen woning durven te zijn en geen oog meer dicht durven te doen.

Al met al zijn er heel veel verschillende zaken waar je de hulp van een expert zeer goed kan gebruiken. Helaas neemt een verzekering niet alleen genoegen met een aangifte, in welke zaak dan ook. Als slachtoffer is het belangrijk om jouw zaak goed te kunnen verdedigen of te bewijzen dat jij ook werkelijk het slachtoffer bent.

Schadeking Contra-expertise

Goede hulp van de Schadeking Contra-expertise

Na een gezellig feest kwamen wij laat in de avond thuis. In eerste instantie hadden wij niet in de gaten wat er aan de hand was, maar vonden het wel frisjes binnen. Toen wij de woonkamer inliepen schrokken wij ons wezenloos. De schuifpui stond open en alle kasten waren leeg getrokken. Ook boven was geen kast met rust gelaten en lag alles op de grond. Dieven hebben in de periode dat wij weg waren flink huis gehouden. Meteen de politie erbij gehaald en toen is het balletje gaan rollen. Een schadeclaim werd naar onze verzekering opgestuurd en daar kregen wij best wel laat een keer antwoord op. Een antwoord waar wij niet echt op zaten te wachten. Want nu bleek, volgens de verzekering dat er geen sprake was van braakschade. Probeer dan maar in jouw recht te komen. Gelukkig heeft de SchadeKing ons hiermee geholpen.

Schadeking Contra-expertise

Gelukkig een optimale schadedekking gekregen

Na de flinke tegenslag verwerkt te hebben van onze verzekering hebben wij via de mail contact gezocht met de SchadeKing. Binnen een half uur kregen wij al een reactie en daar waren wij zeer tevreden over. Een schadecoach is bij ons thuis gekomen om alles te bekijken en te bespreken. Dit was allemaal al binnen 24 uur, nadat wij de inbraak hadden geconstateerd. Zij hebben de hele zaak opgepakt en zijn hiermee aan de slag gegaan. Deze hulp is overigens geheel gratis en dat is wel zo fijn.

Als gevolg van de juiste stappen en informatie in kaart te brengen is onze verzekering gelukkig tot uitkeren overgegaan. Wij hebben een goed schadebedrag mogen ontvangen, mede te danken aan de SchadeKing.