Oplevering huurwoning

Oplevering huurwoning via het internet uitgevoerd? Dat klinkt waarschijnlijk erg vreemd om te lezen, toch is het echt zo!

Oplevering huurwoningNadat mijn vader kwam te overlijden kwamen wij er pas achter dat het huis een huurwoning is en geen koop. Dit was voor mij wel even schrikken aangezien ik altijd had gedacht dat mijn ouders het hadden gekocht. Enfin, dit betekende dan ook direct dat het huis zo spoedig mogelijk leeg moest. De nieuwe huurder was al gevonden en bovendien was onze huurcontract afgelopen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons ermee kan helpen. Met name het feit dat wij op zoek moeten naar een ruimte om de meubels in op te slaan. Al moet ik zeggen dat een extra paar handjes ook wel erg goed van pas komen. Mijn ouders hebben namelijk altijd veel verzameld en nooit iets weggegooid.

Oplevering huurwoning in werking gezet

Uiteindelijk zijn wij op het internet gaan zoeken. Op de website van Seniorenhulp ben ik gebleven. Dit nadat ik zag dat je zowel de ruimte hebt voor de meubels en bovendien kunt profiteren van de  vele helpende handjes. Hierdoor heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf in de hoop dat zij spoedig konden komen. Al vrij snel kreeg ik te horen dat dit geen enkel probleem was!Oplevering huurwoning

Vervolgens werd mij gevraagd of dat het de volgende dag al mogelijk was om de extra handjes te laten bewegen. Volmondig heb ik natuurlijk ja geantwoord en zo gezegd, zo gedaan! De volgende dag stonden zij netjes met de vrachtwagen voor de deur van het huis. Klaar om de oplevering van de huurwoning in werking te zetten. Geweldige service die zij verlenen en dan was het wel even moeilijk om toe te kijken. Wetende dat mijn ouders hier een aantal jaren met veel plezier hebben gewoond.