palmbomen

Wij zijn vorige week eindelijk verhuisd naar onze nieuwe woning! Als presentje hebben wij onder andere palmbomen cadeau gekregen. Best grappig om dit als geschenk te krijgen. Maar als je er vaker naar gaat kijken, dan zul je wel begrijpen wat de reden is. In het begin snapte ik absoluut niet waarom wij dit kregen. Ik ben er natuurlijk erg blij mee, maar toch blijft deze vraag rondspoken. Vanmorgen kwam ik beneden en het eerste wat ik zie was de plant in de woonkamer. Op dat moment drong het tot mij door! Deze plant geeft mij de motivatie om te genieten van de dag! Eigenlijk best gek dat ik aardig veel liefde uit een plant kan halen.

palmbomen

Meer planten voor in huis

Voor de rest is onze woning nog gevuld met dozen en zakken vol met spullen wat nog uitgeruimd moet worden. Dit doen wij langzamerhand totdat alles netjes is uitgezocht. In de tussentijd zijn wij wel druk bezig met het genieten van de rust en de ruimte in onze nieuwe woning. Mijn partner wilde vanmiddag nog naar de lokale tuincentrum toegaan om meer planten in huis te halen. Zelf heb ik aangeboden om op het internet te gaan zoeken naar palmbomen. Het zou ons een ritje schelen naar de winkel en bovendien hebben wij nog genoeg werkzaamheden thuis liggen.

palmbomen