Neem contact op met CVB Vastgoed

 

Mijn ontdekking van CVB Vastgoed heeft me van de ondergang gered, het klinkt misschien wat overdreven maar toch is het echt zo. Ik had niet gezien hoe ik nog enige tijd langer gebruik had kunnen maken van twee huizen en daarmee dubbele lasten, en dat terwijl ik het al niet te breed heb met het loon dat ik van mijn werkzaamheden ontving. Als freelancer is het me echt duidelijk geworden dat je positie helemaal niet zo stabiel is. Ik vind oprecht dat ik het leukste beroep ter wereld heb en ben daar nog steeds van overtuigd, het is belangrijk je creativiteit kwijt te kunnen en de baan te kunnen beoefenen die je passie heeft. Echter, je uitgangspunt is niet altijd even positief, zeker niet wanneer de potentiële kopers niet zo reageren als je van hen had verwacht of gehoopt. Mijn huis heeft achteraf veel te lang in de verkoop gestaan en had ik CVB Vastgoed eerder ontmoet, dan had het ongetwijfeld al veel eerder een andere wending genomen. Ik kan echter moeilijk blijven stilstaan bij het verleden maar ik moet nou eenmaal ook verder natuurlijk. Ik heb veel aan CVB Vastgoed te danken, want binnen no time had ik aan deze partij mijn huis verkocht – iets wat me al die tijd op de particuliere markt niet gelukt was, verliep bij CVB Vastgoed echt vlekkeloos. Bovendien is er een goed bedrag geboden, een bedrag waarvan ik had gewild het al eerder in handen te hebben kunnen gehad. Mag ik je een tip geven als je besluit je huis te verkopen? Stel van tevoren een grens in, bijvoorbeeld een half jaar, waarbinnen het verkocht moet zijn, en wordt die overschreden, neem dan contact op met CVB Vastgoed!