Mooi getekend van Paul Dekkers

Ik ben sinds enkele maanden met mijn vriend gaan samenwonen en tot een tijd geleden had ik er de balen van. Ik had namelijk een lege muur en wist niet wat ik eraan kon doen heb er al diverse schilderijen opgehangen maar nog steeds vond ik het niet af zoals ik het hebben wou. Ben toen zelf op zoek gegaan naar iets wat de muur wel kon opfleuren en kwam Paul Dekkers op het spoor. Er werd gezegd dat hij ongelofelijk goed kon schilderen en had er in het begin mijn twijfels over omdat het toch iets is wat je dan niet zomaar even weg kan halen als het niet mooi is of als het niet is wat ik wou hebben. Tot op de dag van vandaag heb ik er totaal geen spijt van wat Paul Dekkers heeft geschilderd het is echt prachtig om te zien. Iedereen die bij mij binnen komt zegt ook gelijk dat het mooi is en dat Paul Dekkers echt een prachtwerk heeft afgeleverd. Ik ben Paul Dekkers op het spoor gekomen via het internet en de kosten van Paul Dekkers zijn ook aan de lage kant waardoor het nog leuker wordt om hem in te huren.