Mindfulness in het bubbelbad van Sanitair Online

 

Ik heb in mijn leven gemerkt dat het grootste genot komt van de kleinste dingen. Zo is mindfulness voor mij de laatste tijd echt iets waar ik bij stil sta, zorgen dat je ontspannen in het moment staat. Ik heb verschillende manieren dat te doen, zoals meditatie en yoga, maar een manier dichter bij huis betreft het luieren in het bubbelbad dat ik hier sinds een poosje heb. Ik steek kaarsjes aan die zorgen voor een heerlijk flikkerend licht en soms neem ik een boek mee of schenk ik er een wijntje voor mijzelf bij in, maar vaker nog heb ik gewoon genoeg aan enkel mijn eigen gezelschap en het heerlijk bubbelende water. Wat meer heeft een mens ook nodig als je op deze wijze heerlijk kunt relaxen? Ikzelf schafte het bubbelbad aan via de website van Sanitair Online, die ik zeker eens zou bezoeken als je zelf ook behoefte mocht hebben aan deze manier van ontspannen. Nóg meer ontspannen lig je hierin als je je beseft dat het je maar weinig hoeft te kosten om op deze manier zo’n weldadigheid te ervaren. Je bent namelijk heel voordelig uit bij deze website.