Mijn eigen een naakt fotoshoot cadeau geven

Ik heb wel eens vaker dat ik de stoute schoenen aantrek om vervolgens andere dingen te doen dan dat de normale meiden doen. Ik dacht gelijk om een naakt fotoshoot voor me eigen cadeau te geven omdat dat nou juist een van de dingen zijn die ik nog nooit in mijn leven heb meegemaakt maar wel graag wil doen omdat het mij heel erg spannend lijkt om een naakt fotoshoot definitief op papier te zetten waardoor iedereen mijn natuurlijk lichaam kan bekijken. Ik mag niet klagen over mijn lichaam want sinds dat ik heb meegedaan aan een naakt fotoshoot wordt ik steeds vaker gevraagd om een naakt fotoshoot te doen zo heb ik uiteindelijk er mijn beroep van gemaakt en verdien er redelijk goed mee. Doordat ik toen ben begonnen met een naakt fotoshoot wilde ik steeds spannendere posities uitproberen om het toch een stuk aantrekkelijker te houden voor mij en mijn partner zodat we samen naar de foto’s kunnen kijken en uiteindelijk de rest van de wereld ook want als vrouw zijnde wil je maar al te graag door de rest van de mannen in Nederland bekeken worden en uiteraard dat ze het dan ook goed keuren.