Met een muurschildering maken we de speelkamer uitdagender

 

Een muurschildering, op die manier hopen wij van de kinderkamer echt een prachtig, uitdagende en inspirerende kamer te gaan maken. De muurschildering zelf ga ik niet zelf maken, daarvoor ben ik op zoek gegaan naar een persoon die daar heel veel kunde in heeft. Ik heb het overigens niet over de slaapkamers van de kinderen maar over de kamer, op de benedenverdieping, waar al het speelgoed staat, waar de kinderen heerlijk spelen kunnen, eigenlijk de speelkamer dus. Ik vind het leuk om van deze kamer ook echt een unieke kamer te maken en daarom wilden we deze eens grondig aan gaan pakken. Ik vond een voorbeeld van een speelkamer met een prachtige muurschildering en deze foto heeft eigenlijk wel een beetje als inspiratie gediend. Nu wordt het wel een hele andere muurschildering en ik ben zo enorm benieuwd naar het resultaat. Het maken van de kasten voor de speelkamer doen we overigens wel helemaal zelf, een leuke manier om eens helemaal anders bezig te zijn. Wanneer je ook nog op zoek bent naar een man of vrouw die een muurschildering maken kan dan kan ik deze website zeker aanraden. http://www.pauldekkers.com/muurschildering.html