Loodgieter in Kerkrade

De loodgieter in Kerkrade heeft snel en vakkundig ons riool kunnen Loodgieter in Kerkradeontstoppen. Als je niet naar het toilet kunt gaan, merk je pas hoe vaak je deze gebruikt. Vannacht was ik naar het toilet gegaan en trok ik door. Op een gegeven moment zag ik het water in de pot tot aan de rand omhoog komen. Even raakte ik in paniek, omdat ik niet wist wat ik moest doen. Gelukkig bleef het daar staan en zakte daarna heel langzaam weg. Dat was best wel schrikken en daarom leek het mij verstandig bij herhaling er een ontstoppingsdienst bij te laten komen.

De volgende morgen trok ik zonder na te denken het toilet weer door. Meteen kwam het water weer naar boven, o ja, was mijn reactie. Toch maar meteen naar het ontstoppingsbedrijf bellen, want dit kon ik niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Zeer snelle en vakkundige service van de loodgieter in Kerkrade

Loodgieter in KerkradeDie morgen had ik netjes gewacht dat het 08.00 uur was. Want dan gaan de meeste bedrijven open. Dom van mij, want het ontstoppingsbedrijf kan je 24/7 bellen. Dat had ik eerder moeten weten! Bovendien hanteren zij hier een vast tarief, dus ook voor verrassingen kom je hier niet te staan.

Binnen een uur nadat ik contact had opgenomen met dit bedrijf kwam er al een monteur aan de deur. Vriendelijk stelde hij zich voor en ging meteen aan het werk. Met de modernste techniek kon hij al snel zien waar het probleem zich precies  bevond. Gelukkig hoefde er geen tuin open gebroken te worden of andere verbouwingen plaats te vinden om bij het probleem te kunnen komen. Met de hulp van een camera kon de monteur de juiste plaats vinden waar het probleem  zich bevond. Snel werd het probleem verholpen en kon ik weer zonder problemen gebruik maken van mijn toilet.