Ik ben samen met mijn man verhuisd van een rijtjes huis waar alles strak ingericht was, naar een mooie boerderij op het platteland. Het is een prachtig vrij staand huis, we hebben hier zo hard voor gespaard, en we wilde alle twee al heel graag op een boerderij wonen. We houden heel erg van dieren, we willen zeker wel een paar schapen en koeien en twee honden. Het is misschien wel even heel iets anders dan we eerst hadden, maar ik vind het zo geweldig om in deze sfeer te leven, ik voel me veel gelukkiger dan dat ik eerst was in het rijtjes huis. Ik heb nu ook net samen met mijn man een prachtige keuken uitgezocht, het is een landelijke keuken, het is echt beeldig, alles van mooi hout en heel neutraal. We hebben wel gekozen voor bonte tegels achter het aanrecht, dat zie je heel vaak bij landelijke keukens. We vinden ook dat landelijke keukens zo’n fijne sfeer geven, heel gezellig en huiselijk, we willen sowieso dat het een open keuken word dus er worden nog wel een paar muren weggebroken, dan kunnen we ook een woonkeuken idee maken met allemaal mooie kasten met mooi servies. Wat een droom, het is nog uitgekomen ook. keuken kookeiland