Kwalitatieve en daarnaast toch zeer goedkope dashcam

 

Ben je op zoek naar een goedkope dashcam, kijk dan eens op de website waarnaar ik een doorverwijzing heb geplaatst. Ik vond hier precies de goedkope dashcam, voor slechts enkele tientjes, waar ik naar op zoek was geweest en die mij enorm bevallen is. Want laat je niet misleiden door het laag geprijsde artikel, de kwaliteit is namelijk alsnog echt gewaarborgd. Zo is de mijne automatisch ingeschakeld wanneer er een beweging dichtbij mijn auto is. De goedkope dashcam die ik heb is er om bovenaan je voorruit te plaatsen en bovendien draait ie naar waar de activiteiten plaatsvinden. Zodoende kon mijn camera registreren dat er een ander voertuig wel heel dicht in de buurt kwam, want met de bewegingssensor die erin zit schakelde hij dus automatisch in. De camera registreerde het nummerbord van de andere auto en bovendien kreeg ik ook een behoorlijke indruk van de bestuurder van de auto. Ik kon dit dus kant en klaar inleveren bij de verzekering, want de persoon in kwestie was gewoon doorgereden zonder een briefje achter te laten – dat is hem duur komen te staan!