kleuren beits

Er zijn een heleboel verschillende kleuren beits voor op jouw houten vloer. Het kan best lastig zijn om daar tussen te kiezen. Gelukkig kan jij bij Meijer Industrial Woodcoatings terecht. Zij werken al jaren lang met dit soort producten en kunnen jou dus perfect adviseren. Zelf wilde ik graag ook een nieuw laagje verf over mijn houten vloer hebben, maar ik had geen idee welk product ik het beste kon gebruiken. Ik wilde iets wat een subtiel kleurde gaf en wat niet zo snel zou slijten. Wij thuis lopen namelijk de hele tijd over de vloer heen. Het zou zonde zijn als ik het over een half jaar weer moest verven.

Verf

Verschillende kleuren beits

Via een goede kennis kwam ik bij Meijer Industrial Woodcoatings terecht. Het bedrijf hebben veel erg veel verschillende kleuren beits. Zij vertelde mij dat beits echt in het hout trekt en daarom zo goed beschermt. Zij hadden een transparante versie maar ook eentje die bijvoorbeeld het hout een wat donkerdere look gaf. Zelf houd ik heel erg van mooie diepe houtkleuren, dus mijn keuze viel al snel op de donkere versie. Het fijne is dat zij ook een showroom hebben, dus daar ben ik zeker even langs gegaan.

Verf

Een mooi resultaat

Een van de werknemers bij Meijer Industrial Woodcoatings vertelde mij dat zij alle soorten beits die zij nieuw binnenkrijgen ook zelf nog een keer testen. Zij willen er zeker van zijn dat zij kwaliteitsproducten verkopen. Doordat zij dit altijd doen, hebben zij nog nooit een klant teleur hoeven stellen. Dat vind ik nou nog eens een goede werkwijze. Al met al ben ik echt heel erg tevreden over de service van dit bedrijf en mijn vloer ziet er weer als nieuw uit. Mocht jij nou ook beits nodig hebben, dan raad ik dit bedrijf zeker aan!