In de weer met kinder zwemkleding

Ik heb vijf kinderen, een tweeling en drie kinderen die qua leeftijd ook nog eens dicht bij elkaar zitten. Ik ben dan ook fulltime huis moeder en vind het geweldig. Wel is het natuurlijk lastig om altijd in de weer te zijn met alle kinderen, ik probeer dan ook alles zo veel mogelijk samen te laten hangen. Wanneer de twee naar pianoles gaan, gaan de overige kinderen naar handbal en voetbal, zo scheelt dit weer een boel heen en weer gerij en omslachtige planningen. De zomer komt er aan en dit betekent zomerkleding, zo ook kinder zwemkleding. Ook dit probeer ik altijd in één keer aan te schaffen en dit doe ik dan via het internet, een stuk gemakkelijker gezien winkels een onbegonnen zaak is om met vijf kinderen langs te struinen. Gelukkig heb ik een geweldige website gevonden waar je kinder zwemkleding voor alle leeftijden kan vinden. Zo heb ik denk ik binnen een kwartiertje / half uurtje al uitgezocht en besteld wat nodig is en nog geen dag later kunnen de kinderen gaan passen. Het scheelt zoveel tijd om het zo te doen, zeker een aanrader hoor! http://4activekidz.nl/zwemmen/kleding.html