Ik laat altijd mijn flyers drukken Eindhoven

Sinds jaar en dag laat ik flyers drukken Eindhoven, voor het bedrijfje dat ik zelf heb. Ik heb mijn eigen bedrijf in grafisch design opgezet en ik timmer inmiddels aardig aan de weg. Het is een richting die me niet echt is komen aanwaaien, maar het is me wel duidelijk dat ik dit moest doen, dat ik hier nou eenmaal een enorme aanleg voor heb. Niet voor niets blijkt het ook bij het publiek aan te slaan en dat is gewoon enorm leuk om te merken. In het publiek zitten heel diverse mensen, die bijvoorbeeld opdrachten bij mij plaatsen voor een ontwerp, of de mensen die mijn ansichtkaarten in de winkel kopen. Zo ben ik ook bij het bedrijf eprintplaza gekomen, daar waar ze ook aan flyers drukken Eindhoven doen. Ik bestelde er een batch van ansichtkaarten en was zeer benieuwd naar de kwaliteit die ze zouden leveren. Immers, dit bedrijf was me door een vriend aangeraden die zeer te spreken was over die kwaliteit. Hij zei nergens anders zulke kaarten van terug te krijgen, zo helder in de afbeelding en realistisch in de kleur. Ik was benieuwd en ben het voor mijzelf gaan testen. Na die eerste batch wist ik inderdaad nooit meer met een andere drukker in zee te gaan.