Het is nu ongeveer een half jaar geleden dat ik bij jullie een grote parasol heb gekocht en ik moet zeggen dat ik er echt heel erg veel schik mee heb. Sinds ik de horeca parasols heb krijg ik leuke reacties van mensen die op het terras zitten en je kan ook merken dat de mensen zich veilig voelen eronder. De horeca parasols zijn super stevig en kunnen goed tegen storm. Het is altijd lekker om onder een parasol te zitten als de zon volop schijnt vind ik. De parasols die ik had gekocht waren helemaal niet zo duur en ze werden ook heel erg snel gebracht en daar was ik wel heel erg blij mee. Ze werken nog fantastisch en jullie verdienen daarom ook een groot compliment. Voor mensen met een horeca bedrijf is het zeker een aanrader om een parasol of meerdere parasols te halen bij dit bedrijf, want dan weet je zeker dat je er een paar krijgt die goed werken en niet snel kapot gaan. Heel veel succes met zoeken naar een parasol en mocht je er niet uitkomen kan je ze denk ik altijd wel even bellen.