Helaas heb ik ook gebruik moeten maken van een gipsvlucht

Je ziet het wel eens op tv voorbij komen, een gipsvlucht en ik heb dan ook nooit kunnen bedenken dat ikzelf ook eens gebruik zo maken van een gipsvlucht. Helaas ben ik wel slachtoffer geworden van een ongeval door een flinke botsing op de piste waardoor ik lelijk ten val ben gekomen en mijn been heb gebroken. Het was dan ook niet verantwoord om gewoon bij mijn familie waar ik mee op vakantie was in de auto te stappen om zo naar huis te gaan en moest ik hiervoor een gipsvlucht inschakelen. Het is prettig dat je ook in het buitenland zo een Nederlandse site kunt vinden en dan alles zelf makkelijk en snel in gang kunt zetten. Ik ben dan ook zo blij dat dit allemaal snel te realiseren is als je hier echt gebruik van moet maken. En daarom ben ik ook op het idee gekomen om hierover mijn positieve ervaring achter te laten hier op deze site. Dankzij de gipsvlucht kon ik gewoon naar mijn eigen woonplaats. Ik heb mij gemeld in het ziekenhuis en kon vervolgens na een controle zo naar huis gebracht worden.