Heerlijk spelen met de babygym

 

Onlangs is mijn dochter bevallen van haar eerste kind, mijn eerste kleinkind bovendien. Wat is het een heerlijke ervaring dit mee te maken, het is zo bijzonder als je eigen dochter op haar beurt ook toe is aan een eigen dochter en de generatie dusdanig wordt voortgezet, er is echt sprake van die onmiddellijke bloedband en ik vond het heerlijk mijn kleinkind direct al vast te kunnen houden, wat wordt een mens daar toch bescheiden van, het aanschouwen van zoiets moois, het begin van een toekomst, van een leven. We kochten een heel leuk cadeautje voor ons kleinkind, namelijk een erg originele babygym. Het scheelt natuurlijk behoorlijk dat ik al wist dat ze nog geen babygym hadden en ik dus heel gericht kon gaan zoeken. Zodoende kwam ik terecht op de website van Dushi, een merk dat ik op de voet ga volgen, dat weet ik al wel. Ik ben dol op dit soort speelse artikelen, op goederen die duidelijk echt voor het kinderbrein gemaakt zijn  – al kunnen ok ouders en grootouders er optimaal van genieten. Je merkt dat mijn kleindochter er echt een interactie mee aangaat, dat ze het echt heerlijk vindt met de babygym te spelen.