Misschien dat je er uit jezelf niet automatisch op gekomen was, vandaar dat ik je middels dit blog eens attendeer op en informeer over alno keukens. Ik op mijn beurt ben er ook door vrienden op gewezen, toen ik voor het eerst een dinertje had in hun nieuwe huis. Ze hadden niet alleen heerlijk gekookt, maar dat ook nog eens in een prachtige open keuken, waarbij ik dus vanaf mijn stoel in de aangrenzende eetkamer precies kon meegenieten van alle handelingen die zij hier ondernamen. Er waren nogal wat mogelijkheden met deze keuken, meer dan ik er in mijn leven had gezien en ik was bijvoorbeeld ook erg onder de indruk van het kookeiland met weer al z’n verborgen functies en mogelijkheden. Ik vroeg ze voorzichtig of ik mocht weten wat de prijs was die ze ervoor hadden neergelegd en viel bijna van m’n stoel toen ik vernam dat ze er bijzonder weinig aan kwijt waren geweest, het kwam doordat ze een adres voor Duitse keukens hadden. Bij Duitse keukens is het zo dat er geen concessies aan de prijs noch aan de kwaliteit worden gedaan.