Mijn beste vriendin was zwanger, de eerste van de vriendinnen groep, ik was dus dol enthousiast. Een babyshower organiseren was natuurlijk vanzelfsprekend en ik besloot direct aan de slag te gaan. Ik wist niet dat er zoveel kwam kijken bij een babyshower organiseren. Naast dat je alle vriendinnen en familie moet uitnodigen, ook nog eens onder strikt beleid, je moet dus stiekem een beetje peilen wie ze wel en wie ze niet wil, moet je ook nog eens een handhaving bieden aan de cadeautjes. Het heeft geen zin om iedereen met luiers aan te laten komen – ik zeg maar wat. Je wilt dus dat iedereen wat anders meeneemt, zodat ze straks gevuld is met handige dingen voor haar baby. Ze heeft niet veel geld, daarom vond ik een babyshower organiseren des te belangrijker; hoe meer ze van ons kon krijgen, hoe beter. Iedereen moest op dezelfde datum kunnen, daarnaast moest alles in het geheim gebeuren en ga zo maar door. Op een gegeven moment besloot ik een all-in babyshower te organiseren door met een bedrijf in zee te gaan die dit voor mij kon regelen. Zo was alles perfect en kon ik op de dag zelf ook lui achterover zitten.