Er komt nog best wat kijken bij een huis kopen Oostenrijk

 

Wil je een huis kopen Oostenrijk, dan komt daar zeker het een en ander bij kijken, meer dan je in eerste instantie wellicht verwacht. Misschien was ikzelf wat naïef toen ik hieraan begon, maar ik had echt niet verwacht dat het zoveel voeten in aarde zou hebben, een tweede huis kopen Oostenrijk. Wel wist ik altijd al dat ik een tweede huis daar wilde hebben, niet verwonderlijk ook overigens. Ik ben namelijk snowboarder, ik doe mee aan wedstrijden en ik geef er les in. Sowieso de helft van het jaar zit ik dus sowieso al in de bergen, een baan die goed te combineren valt met het werken in de strandtent hier in Nederland, waar weer precies het tegenovergestelde seizoen geldt. Twee huizen hebben klinkt wellicht decadent maar het hoeft echt niet duur te zijn, en het is zeker een betere investering dan elk half jaar krom liggen voor de huur – waar je immers ook niets aan overhoudt. Ik heb MountainImmo ingeschakeld om voor mij op zoek te gaan naar een tweede huis en me met al het papierwerk te helpen.