Een incassobureau inschakelen is eigenlijk al vervelend genoeg

Een incassobureau inschakelen gebeurt vaak als je eigenlijk na de tweede aanmaning geen reactie meer krijgt. Nu is het zo dat hier een hoop tijd in gaat zitten wat de klanten niet eens bedenken. En uiteindelijk zullen zij toch moeten betalen. Het incassobureau van deze site denkt hier dan ook zeker bij na. En kan er dan ook voor zorgen dat zij het voor het bedrijf die het incassobureau de opdracht geeft het zo goedkoop mogelijk kan maken. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Ik vind het al vervelend genoeg allemaal als werkgever. Ik besteed mijn tijd ook liever anders. Zodra ik de afdeling administratie de opdracht geef om dit incassobureau in te schakelen dan krijg ik telkens van mijn werknemer netjes verslag en ook het compliment over dit incassobureau dat erg goed is in het terug communiceren naar ons toe. Zo blijft alles helder en kan er duidelijk worden ingeschat of er nog verder stappen ondernomen moeten worden. Wij behalen echt resultaat met de mensen van dit bureau en zo krijgen wij op een nette manier alsnog ons geld. Want ook ik zal altijd netjes overal voor moeten betalen zowel zakelijk als privé en dat verwacht ik ook van mijn klanten.