Bron: ShopX

Verlicht je huis:

Mensen zien soms verlichting over het hoofd en vertrouwen gewoon op standaard ingebouwde verlichting, maar met de juiste verlichting kan je huis uitnodigender en comfortabeler aanvoelen. Voeg verschillende soorten lampen toe of probeer wat sfeerverlichting toe te voegen om een ​​gezellige sfeer in je huis te creëren.

Mix it up

Als het gaat om het interieurontwerp van je huis, kan de uitdrukking “Mix it up” naar veel dingen verwijzen. Het kan verwijzen naar het door elkaar halen van dure en goedkope meubels, of het kan ook betekenen dat je texturen en materialen door elkaar haalt om diepte en contrast te creëren. Zolang het aan je behoeften voldoet, kunnen je meubels, accessoires, gadgets en andere ontwerpelementen allemaal samengaan, ongeacht of ze duur zijn of niet. Bij het winkelen voor kasten, deuren, verlichting, enz., kun je kiezen voor verschillende afwerkingen van hout of metaal. Een voorbeeld van het mengen van materialen zou het gebruik van leer tegen de metalen afwerking kunnen zijn in bijvoorbeeld een leren bank met metalen poten.

Laat je persoonlijkheid zien

Je huis is een weerspiegeling van wie je bent, dus zorg ervoor dat je je persoonlijkheid laat zien door je interieurontwerp. Je kunt je persoonlijke stijl laten zien door accenten in je kamers toe te voegen, zoals een accentmuur met een gedurfde kleur of een opvallend pronkstuk. Wees brutaal en heb plezier terwijl je deze verrassingselementen aan je huis toevoegt. Een andere manier om je persoonlijkheid te laten zien, is door het tegenovergestelde te doen van gewaagde statement-ontwerpen en in plaats daarvan voor eenvoudige ontwerpdetails te gaan. Voeg een klein maar opvallend decor toe dat een beetje van je persoonlijkheid laat zien. Toon je favoriete kunstwerken of installeer een stijlvolle fotogalerij. Als je naast ingelijste foto’s nog iets anders wilt, kun je ook digitale illustraties op maat laten maken die je in mooie posterlijsten kunt plaatsen. Deze persoonlijke details zijn precies de juiste finishing touch om jouw droomhuis in te richten.