De therapeut van gezondheidscentrum Leiden heeft mij er doorheen gesleept

Je hoort het zo vaak dat iemand een ongeval heeft gehad, dan is dat even schrikken en daarna gaat je gewone leven weer door. Tot dat je dit zelf overkomt, pas dan besef je wat een enorme impact dit geeft. Ik ben helaas ook zelf een verkeersslachtoffer geweest en ik kan het allemaal gelukkig nog navertellen. Ik heb wel een aantal dagen op de intensive care doorgebracht. En gelukkig ben ik goed uit de operatie gekomen. Nu ben ik ontslagen uit het ziekenhuis en ben ik gestart met therapie bij gezondheidscentrum Leiden. Het is erg lastig om een start te maken omdat je eigenlijk bang bent om weer wat te beschadigen. Ik heb een verbrijzeld been. En dat is niet niks,. Er is een plaat ingebracht en er zijn een hoop spieren beschadigd. Nu ik eenmaal aan de gang ben bij de gezondheidscentrum Leiden kan ik merken dat ik vrij snel herstel en ik langzaam het vertrouwen weer terug krijg om mijn been weer wat te mogen belasten. Omdat je eerder echt helemaal niets mocht en nu wel is die omschakeling natuurlijk best moeilijk. Maar ja daar ben ik gelukkig doorheen gesleept door de vriendelijke therapeuten die mij echt erg goed helpen.