De Nederlandse Snurkpoli – Slaapapneu heeft ons gered

Voor mijn man hebben wij de “sleep position trainers” in ons leven weten te roepen en dit heeft ervoor gezorgd dat wij nu allebei weer op een gezonde manier kunnen slapen. Natuurlijk zijn er een hoop mensen die in hun slaap snurken. Maar in het geval van mijn man had hij erg vaak een ademstop zoals dit heet en dat is eigenlijk best een beetje zorgwekkend. Ik ben dan ook eens op zoek gegaan naar hulp en via deze site kon ik bij de Nederlandse Snurkpoli – Slaapapneu terecht en zo hadden wij deze term gevonden en bedachten wij ons dat dit nog wel eens uitkomst kan bieden. Het is natuurlijk altijd nog maar af te vragen of dit echt werkt en zeker omdat dit per persoon erg kan verschillen maar dat is met alles zo natuurlijk, maar het was zeker het proberen waard. En gelukkig meteen in de roos want met deze methode kunnen wij nu gewoon lekker doorslapen en zijn erg geen ergernissen meer. Deze waren er vooral vanuit mijn kant omdat ik telkens wakker bleef en als ik dan ook nog die ademstop in de gaten had, dan vond ik dit best beangstigend. En dan maakte ik mijn man wakker die echt niet doorhad wat voor een geluid hij wel niet produceerde.