Bij Different Doors kon ik erg mooie openslaande deuren vinden

Omdat ik mijn opleiding voor de hondentrimster net heb afgerond ben ik op het idee gekomen om onze garage om te toveren tot een trimsalon. Omdat onze garage meer als schuur figureert terwijl wij achter in onze tuin ook een schuur hebben, bedacht ik mij dat als wij de schuur in de tuin eens goed gaan opruimen, dat er voldoende ruimte zal worden gecreëerd in de garage om de trimsalon in orde te kunnen maken. Omdat onze garage een grote deur heeft die je helemaal omhoog moet doen om naar binnen te kunnen komen is dit natuurlijk nier praktisch voor de klanten. En dus moest deze deur worden vervangen voor openslaande deuren. En dus ben ik eens op zoek gegaan naar een goed bedrijf die dit voor ons zou kunnen verzorgen en al snel kwam ik op de site van Different Doors terecht waar ik al snel erg mooie voorbeelden kon zien van de openslaande deuren. Wat ik hier ook kon zien zijn de openslaande deuren die voorzien zijn van volledig glas. En dat vond ik erg mooi en dus ben ik eigenlijk al snel contact gaan opnemen met dit bedrijf om een offerte op te laten maken.