Aangename sfeer met elektrische haarden

 

Sinds een tijdje maken we gebruik van elektrische haarden en ik moet zeggen dat die echt enorm goed bevallen. We hadden hier al twee oude schouwen staan, die vroeger wel in gebruik moeten zijn genomen maar die al jaren afgesloten zijn. Het rookkanaal wilden wij ook niet weer openbreken en daarom hebben we gezocht naar een andere oplossing die toch dat warme moesten overbrengen, zowel in de warmte zelf als in de sfeer. We hebben hier ook centrale verwarming lopen maar voor de aanvulling installeerden we toch ook elektrische haarden daar nog bij. Ik moet zeggen dat het effect overweldigend is en dat ik zeer tevreden ben met hoe het er hier uitziet. Het is er echt mooier op geworden namelijk en daar ben ik erg content mee, want wat een sfeer je creëert met elektrische haarden, nooit gedacht dat het een huis zoveel zou doen. Ik heb bijna spijt van de jaren dat we zonder hebben gezeten, om heel eerlijk te zijn. Los daarvan is het iets wat ik anderen ook echt zou aanraden, want wil je sfeer en aangename warmte in je huis creëren dan doe je er goed aan dit soort haarden eens onder de loep te nemen.